Velkommen til Daniel´s Gartneri

Knoldselleri

Knoldselleri. En grøntsag jeg selv dyrker i marken og laver hvert år 400- 500 stk.
Knoldselleri er en plante, som elsker gødning. Derfor ønsker man selv at dyrke knoldselleri så husk at give den ekstra med gødning  i løbet af vækstsæsongen. Husk også at knoldselleri ikke bryder, sig om kulde, så plant den aldrig ud før der ikke længer er risiko for nattefrost.
Knoldsellerien har sæson fra November til Marts.
Knoldselleri er en klassiker i supper og gryderetter, men den har mange anvendelsesmuligheder. Brug den i mos med kartofler, skær den i skiver, vend den i æg og rasp og steg den på panden eller bag den i ovnen dækket i salt, til den bliver helt smørmør. Skåret i helt tynde skiver på mandolinjern er knoldselleri også god råmarineret. Har du fået top med på din selleri, kan den anvendes som smagsgiver i supper.